Carsten Kissmeyer (V), borgmester i Ikast-Brande Kommune, er netop blevet valgt til bestyrelsen i landsforeningen Danmark på Vippen. Han ser frem til at deltage endnu mere aktivt i arbejdet for et Danmark i balance.

På en ekstraordinær generalforsamling blev Carsten Kissmeyer i dag valgt til bestyrelsen i Danmark på Vippen. Kissmeyer erstatter borgmester i Slagelse Kommune, Stén Knuth (V), som selv har ønsket at træde ud af bestyrelsen.

Ikast-Brande Kommune har været medlem af Danmark på Vippen siden foreningen blev grundlagt i 2014, og Kissmeyer glæder sig til arbejdet i bestyrelsen:

”Danmark på Vippen har om nogen været med til at sætte fokus på et Danmark i balance de seneste år og har på fornem vis bragt en masse fakta med ind i den debat. Det er vigtigt, at vi fortsat sætter fokus på både de udfordringer og ikke mindst muligheder, der findes uden for de store byområder, og det er et arbejde, som jeg glæder mig til at tage større del i,” siger Carsten Kissmeyer.

Danmark på Vippen offentliggjorde i starten af oktober måned en rapport, der sætter fokus på den massive centralisering af de videregående uddannelser i Danmark. I løbet af det næste halve år kommer der flere interessante rapporter fra foreningen, siger Carsten Kissmeyer:

”I foreningen arbejder vi blandt andet på en rapport, der skal belyse, hvor afgørende Danmarks eksportvirksomheder, der i overvejende grad ligger uden for de store byer, er for hele landets økonomi. Det er et emne, der interesserer mig rigtig meget, og som vi ser frem til at kunne præsentere resultaterne af.”

Formand glæder sig
Jakob Fastrup, formand for Danmark på Vippen, er glad for, at Kissmeyer har sagt ja til at træde ind i bestyrelsen:

”Vi får med Carsten Kissmeyer en kommunalpolitisk sværvægter ind i bestyrelsen. Ikast-Brande Kommune blev i år for fjerde år i træk kåret til Danmarks mest erhvervsvenlige kommune, og de erfaringer, Kissmeyer blandt andet har gjort sig i den forbindelse, er jeg sikker på, at vi i Danmark på Vippens bestyrelse kan få stor glæde af,” siger Jakob Fastrup.

Danmark på Vippens bestyrelse består efter dagens ekstraordinære generalforsamling af:

Jakob Fastrup, formand. Bestyrelsesformand i Danske Andelskassers Bank
Kim Ruberg, næstformand. Direktør i Jøp, Ove & Myrthu
Erik Lauritzen. Borgmester i Sønderborg Kommune
Holger Schou Rasmussen. Borgmester i Lolland Kommune
Carsten Kissmeyer. Borgmester i Ikast-Brande Kommune

 

For yderligere spørgsmål kontakt:

Martin Ø. Carstensen, kommunikationschef i Danmark på Vippen, på telefon 23 71 00 43.

Carsten Kissmeyer træder ind i bestyrelsen i Danmark på Vippen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *