Danmark på Vippen vil gerne høre og viderebringe din historie fra Det Lokale Danmark. Derfor igangsætter vi nu en kampagne under overskriften ”Hvordan oplever du livet i Det Lokale Danmark?”.

Danmark på Vippen blev etableret med det formål at skabe et Danmark i balance. Vi vil ændre på den skævvridning, som vort land har været udsat for. Det er et langt og sejt træk, som vi kæmper for hver eneste dag. Men Danmark på Vippen blev også etableret, fordi vi ønsker at fortælle din historie. Det vil vi nu gøre. Med din hjælp selvfølgelig.

Fortæl os din historie
Vi vil gerne høre, hvordan du oplever udviklingen i dit lokalområde. Går det godt? Eller går det skidt? Er der uddannelsesinstitutioner, som må lukke? Er du flyttet, fordi der ikke var arbejde at få? Eller oplever du liv, vækst og udvikling i dit område – måske fordi I gør tingene på en lidt anden måde? Og hvad betyder nærmiljøet for dig?

Vi er interesseret i alle historier. De smukke, korte, triste og positive – de tilbageskuende og de fremadskuende. Så længe historierne bidrager til formålet: At fortælle alle danskere om, hvordan livet i Det Lokale Danmark egentlig er.

Men hvorfor er din historie vigtig? Det er den – kort sagt – fordi du lever eller har rod i Det Lokale Danmark. Det er dig, der om nogen ved, hvordan livet her er. Meningerne om de såkaldte yderområder er mange. Personer, som sjældent selv sætter deres fødder i Det Lokale Danmark, forsøger også at beskrive og male et billede af, hvordan tingene her fungerer, og hvad vi alle burde gøre ved det. Netop derfor mener Danmark på Vippen, at det er vigtigt at få din historie frem. Og derfor vil vi nu fortælle den.

Hvor ender din historie?
Når vi har modtaget en masse interessante historier, udvælger vi dem, som samlet set giver det mest mangfoldige billede af livet i Det Lokale Danmark. De historier vil herefter blive publiceret på vores hjemmeside. Bringer vi din historie, sker det selvfølgelig først efter aftale med dig.

Skriv din historie til os på kontakt@balance-danmark.dk.

Hvordan oplever du livet i Det Lokale Danmark?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *