Forsøgsprojekt Tilflytterbolig

Balance Danmark arbejder for at fremme lokal bosætning. Derfor har organisationen igangsat forsøgsprojektet ‘Tilflytterbolig’, hvor målet i første omgang er at etablere 16 tilflytterboliger i landsbyer i Danmark.

Formålet er at gøre det mere attraktivt for især børnefamilier og par at bosætte sig i en landsby, så skolen, dagligvarebutikken og et aktivt foreningsliv kan bevares.

Tilflytterboligen giver altså dig mulighed for at finde ud af, om et nyt lokalsamfund og et eventuelt nyt job er det rigtige valg, inden du investerer i en bolig i et område, du måske slet ikke kender. Kort sagt: Trives familien i de nye rammer?

 

Du kan læse mere om projektet her: Forsøgsprojekt Tilflytterbolig – fremmer lokal bosætning.

Hjælp os med at udvikle projektet ved at svare på dette spørgeskema. Det tager kun et par minutter, og samtidig er du med i lodtrækningen om en biograftur for to.

Kontaktinfo
Ønsker du mere info om forsøgsprojekt ‘Tilflytterbolig’, kan du kontakte projektleder Preben Boye Jørgensen på tilflytterbolig@gmail.com eller Martin Ø. Carstensen, chef for Politik og Kommunikation i Balance Danmark, på mac@balance-danmark.dk.