Hvad er det gode og særlige ved din by eller dit område? Det spørger Danmark på Vippen om i en ny fotokonkurrence i anledning af foreningens 1 års fødselsdag

For et år siden blev foreningen Danmark på Vippen etableret med det formål at stoppe skævvridningen og skabe øget balance i Danmark. Samtidig har foreningen, der tæller kommuner, virksomheder og privatpersoner, som erklæret mål at vise og hylde livet uden for de store byer i Danmark. Et liv, der er fyldt med fællesskab, opfindsomhed og ikke mindst en smuk natur.

I en ny fotokonkurrence kan du netop være med til at vise resten af Danmark, hvad din by eller dit område har at byde på. Det eneste, du skal gøre, er at tage et billede, der viser det gode og særlige ved din by eller område, og uploade det på foreningens facebookside.

Hvad kan du vinde?
Præmierne er sponsoreret af virksomheder og personer, som på forskellige måder har rødder eller hylder livet i Det lokale Danmark. Du kan vinde et signeret eksemplar af Lars Lilholts nye album ’Amulet’, plakater fra firmaet ’Dialægt’ med sjove vendinger fra forskellige egne og en t-shirt fra Lakor Soulwear med print af Kaptajn Udkantsdanmark.

Derudover sender Danmark på Vippen Hvidbogen ’Et Danmark i balance er et rigere Danmark’ til alle vinderne samt til de første 10 personer, der uploader det billede, som, de mener, bedst beskriver deres by eller område.

Du kan deltage i konkurrencen frem til fredag d. 30. oktober. Vinderne offentliggøres på Danmark på Vippens facebookside – www.facebook.com/paavippen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *