Handelsbetingelser

Der vil blive opkrævet kontingent én gang årligt, og kontingentet og abonnement gælder for et år ad gangen. Du kan kun betale online via hjemmesiden www.balance-danmark.dk med Dankort VISA/Dankort eller Mastercard. Prisen for et støttemedlemsskab er kr. 100,00 årligt og inkluderer samtidig et abonnement på fire årlige nyhedsbreve. Medlemskabet gælder fra den dag, din betaling bliver registreret hos os og gælder et år frem fra registreringsdato. Betaler man således 14. maj, gælder medlemskabet og abonnement frem til 14. maj det følgende år. Dit abonnement fornys samtidig automatisk 14. maj det følgende år.

Når du betaler online med dit betalingskort, godkender du således samtidigt, at Balance Danmark fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort. Dette vil ske, med mindre du afmelder dit støttemedlemskab af Balance Danmark og abonnement på nyhedsbreve. Du kan til enhver tid opsige dit støttemedlemskab og dit abonnement.  Der er 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan fortryde dit medlemskab og kan få dine penge tilbage. Efter 14 dage betales betalt kontingent ikke tilbage, men du vil selvfølgelig ikke blive opkrævet fremtidigt kontingent.

I forbindelse med din første betaling godkender du således, at Balance Danmark som en abonnementsordning fremover må trække beløbet for det årlige kontingent på din konto via dit betalingskort, indtil du måtte opsige dit støttemedlemskab og dit abonnement.

Du vil senest 21 dage inden hver betaling modtage en mail, som fortæller dig, hvor meget du skal betale for det kommende års støttemedlemskab og abonnement. Du vil få mulighed for at stoppe betalingen, hvis du ikke ønsker at forlænge dit støttemedlemskab og dit abonnement.  Prisen for et støttemedlemskab og abonnement fastsættes på foreningens generalforsamling.

Balance Danmark benytter Quickpay, som er godkendt af Teller (Nets) til betalingsløsning.

Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Balance Danmark, men hos Quickpay.

Kvittering for betaling sendes pr mail, når du tilmelder dig og accepterer vores vilkår.

FORBEHOLD OG PRISER
Vi forbeholder os retten til at ændre prisen på et støttemedlemskab og abonnement uden varsel. Prisen kan dog kun ændres af foreningens generalforsamling. Alle priser på disse sider er opgivet excl. moms, da foreningen er momsfritaget. Vi tager forbehold for eventuelle tryk-/tastefejl.

UDLØBET ELLER AFVIST KREDITKORT
Hvis kreditkortet er udløbet eller bliver afvist vil du modtage en mail og blive bedt om at logge ind på din profil og foretage en fornyelse. Når du logger ind på profilen, vil det fremgå, at der en ubetalt regning, som manuelt kan betales, og her vil være mulighed for at indtaste de nye kreditkortoplysninger. Disse vil blive brugt til fremtidige betalinger.

KVITTERING
Støttemedlemmet modtager en kvittering ved træk fra betalingskort via e-mail.

OPHØR / OPSIGELSE  AF MEDLEMSKAB
Ønsker du ikke længere at være støttemedlem af Balance Danmark og abonnent på nyhedsbrevene, skal du sende en e-mail til mail@balance-danmark.dk  og skrive “Udmeldelse” i emnefeltet. Der vil ifb. med udmeldelse ikke blive refunderet betalte beløb. Du vil dog efter udmeldelsen ikke længere modtage nye opkrævninger fra foreningen.

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om egentlige fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.