Fakta om boligen              Fakta om Sæd             Billeder af bolig og by               Kontakt Sæd

Energivenlig bolig i Sæd
Tilflytterhuset er en gennemrenoveret landvilla beliggende i landsbyen Sæd i Tønder Kommune – kun 1 km. fra den dansk-tyske grænse.

Er I er en familie, som kunne tænke jer at afprøve landsbymiljøet i en periode for at, se om det er noget for jer, så er tilflytterhuset en god mulighed.

I tilflytterhuset kan du og din familie for en 6 – 12 måneders periode afprøve landsbylivet til en billig husleje, der tager højde for, at I sandsynligvis stadig har en bolig andetsteds. På den måde kan I skabe jer et frirum til at træffe de store beslutninger om en eventuel fremtidig boligsituation.

I kan afsøge jobmarkedet, finde jeres drømmebolig, skabe jer et netværk, benytte landsbyen og områdets tilbud, deltage i foreningslivet og blive fortrolige med landsbylivet, inden I måske tager det sidste skridt og rykker hertil permanent.

Tilflytterhuset er en fuldt møbleret prøvebolig, indrettet med alle moderne bekvemmeligheder og bygget i overensstemmelse med Tønder Kommunes målsætninger om energieffektivitet og bæredygtighed.

Boligen blev købt og renoveret af 16 lokale anpartshavere i 2020 og fremstår nu totalrenoveret og energivenligt med varmepumpe og genvex-anlæg.

Boligen er på ca. 145 m2 i et plan med stor garage på 69 m2 og en skøn have. Grundarealet er ca. 1300 m2 og kan snildt huse en børnefamilie på op til 6 personer. I huset er der køkken/alrum, stue, 2 bad/WC, to entréer og 4 værelser. Gulvene er beklædt med miljøvenligt laminat. Der er gulvvarme i begge badeværelser.

Huset rummer udover diverse møbler og isenkram alt nødvendigt køkkenudstyr, støvsuger, robotplæneklipper mm. Der er desuden trådløst internet i boligen.

Du kan se et indslag fra indvielsen af Sæd-Ubjerg Tilflytterhus herunder:

TILBAGE