Fakta om boligen              Fakta om Trekroner             Billeder af bolig og by               Kontakt Trekroner

Landsby på prøve i Trekroner

I Trekroner-området kan du “bo på prøve” gratis i 3 måneder. Konceptet blev lanceret i 2015. Formålet med projektet er at skabe yderligere bosætning i Jammerbugt Kommune.

I 2018 blev der købt et hus, som nu fungerer som permanent tilflytterhus for nye familier, som ønsker at prøve at bo i området, inden de beslutter sig for at købe et hus.

Huset, der er et almindeligt parcelhus med egen have og garage, ligger på Skolevænget 4, 9690 Fjerritslev. Lige overfor huset finder du Trekronerskolen og Trekroner Landsbycenter, som også huser områdets idrætshal. Desuden kommer du til at bo lige ved busholdepladsen og den direkte busforbindelse til Fjerritslev.

Inkluderet i tilflytterpakken er også gratis bil i de 3 måneder, så du og familien kan komme rundt og opleve området, landsbyerne og den fantastisk natur, som Trekroner-området er omgivet af. Derudover vil der være gratis børnepasning og gratis idrætskontingent til alle idrætsgrene under Trekroner Idrætsforening samt en velkomstpakke med diverse lokale varer fra området.

I tilflytterpakken er der ikke inkluderet depositum (3 mdr. husleje), forbrugsudgifter til huset (el og varme), forsikring af personlige ejendele eller benzin/diesel til bilen.

Når de 3 måneders gratis husleje er udløbet, og familien evt. har besluttet sig for at blive permanent i området, er det muligt at lave en tidsbegrænset lejekontrakt, så man kan bo i huset på Skolevænget 4 i yderligere 9 måneder til en husleje på 4.000 kr./md excl. forbrug.

Efterfølgende er Samrådet Liv i By & Skole gerne behjælpelige med at finde et egnet hus, som familien kan købe eller leje.

Læs mere om “Landsby på prøve” her.

Herunder kan du også se et indslag fra TV2 Nord om konceptet “Landsby på prøve” og tilflytterhuset i Trekroner.

TILBAGE