Fakta om boligen              Fakta om Ærø             Billeder af bolig og by               Kontakt Ærø

Tilflytterhuset – smag på ø-livet uden at forpligte dig

Det kan være svært at træffe en endelig beslutning om at flytte til Ærø. Man ved, hvad man har, men ikke, hvad man får. Spekulationerne står i kø. Kan familien trives på en ø? Falder man nu godt nok til? Er der de muligheder, man ønsker? Men fortvivl ikke!

På Ærø har vi en fuldt møbleret prøvebolig, kaldet ”Tilflytterhuset”, som vi stiller til rådighed for potentielle tilflyttere.

Boligen, der både egner sig til enlige og familier på op til seks personer, blev købt og renoveret af Ærø Kommune i 2011 til 2012 efter yderst energivenlige og grønne forskrifter.

I tilflytterhuset kan du og din familie for en firemåneders periode afprøve ø-livet til en billig husleje, der tager højde for, at I sandsynligvis stadig har en bolig andetsteds.

På den måde kan I skabe jer et frirum til at træffe de store beslutninger, mens I faktisk allerede står lige her på Ærø, midt i det, der kan blive jeres hverdag på sigt.

I kan afsøge jobmarkedet, finde jeres drømmebolig, skabe jer et netværk, benytte øens tilbud, deltage i foreningslivet og blive fortrolige med ø-livet, inden I måske tager det sidste skridt og rykker hertil permanent.

Har I børn, kan de blive indskrevet i vores daginstitutioner og skoler i den pågældende periode.

Udlejningsperioder
Huset lejes ud i følgende perioder:

  • 1.januar-30.april
  • 1.maj-31.august
  • 1.september-31.december

​Ansøgningskema
For at komme i betragtning til huset, skal man udfylde et ansøgningsskema. Ansøgningsskemaet kan rekvireres hos bosætningsmedarbejderen på mail flyttilaeroe@aeroekommune.dk.

Vil du vide mere om huset?
Ovenfor kan du læse en nærmere beskrivelse af huset, lejebetingelser, blive klogere på Ærø og se billeder.

Ønsker du at vide mere om vores fantastiske tilbud ”Tilflytterhuset”, er du altid velkommen til at kontakte bosætningsmedarbejderen. Find kontaktoplysninger her.

Du kan også læse mere på Flyt til Ærø.

TILBAGE