Fakta om boligen              Fakta om Endelave             Billeder af bolig og by               Kontakt Endelave

Prøv en Ø, inden du tager skridtet
Det kan være svært at træffe en endelig beslutning om at flytte fra fastlandet til Endelave. Man ved, hvad man har, men ved ikke hvad man får. Kan familien trives på en ø? Falder man nu godt nok til? Er der de muligheder, man ønsker sig? Men fortvivl ikke!

Vi stiller en fuldt møbleret lejlighed til rådighed for potentielle tilflyttere. Lejligheden egner sig såvel til enlige som til familier på op til fire personer.

I lejligheden kan du og din familie for op til en fire-måneders periode afprøve ø-livet til en særdeles billig husleje, som tager hensyn til, at I sandsynligvis stadig har en bolig andetsteds.

På den måde kan du/I skabe jer god tid til at træffe de rigtige beslutninger, mens I faktisk allerede er på Endelave, midt i det, der kan blive jeres hverdag på sigt. I kan afsøge jobmarkedet, finde jeres blivende bolig, skabe jer et netværk, deltage i foreningslivet og blive fortrolige med ø-livet, inden I måske træffer den store beslutning og flytter hertil permanent.

Prøvelejligheden er beliggende meget centralt i Endelave by og er på ca. 60 m2 beliggende på 1. sal i bygningen, der har huset Endelave Skole, Kongevejen 26. Bygninger og udenomsareal anvendes i dag til Horsens Kommunes forenings- og kulturliv.

Der er tale om en oprindeligt treværelses lejlighed, hvor det ene værelse er lagt til stuen. Den er fuldt møbleret og udstyret med det for to til fire personer nødvendige.

Udlejningsperioder
Lejligheden lejes ud i følgende perioder:
• 1. januar – medio juni
• Medio august – 31. december
Der udlejes dog maksimalt for en fire måneders sammenhængende periode.

Ansøgningsskema
For at komme i betragtning til lejligheden, skal man udfylde et ansøgningsskema. Ansøgningsskemaet kan downloades fra Øen Endelaves hjemmeside.

TILBAGE