Tilflytterbolig i Sæd              Om projektet             Statusbreve               Kontakt

Balance Danmark arbejder for at fremme lokal bosætning. Derfor har organisationen igangsat ‘Forsøgsprojekt ‘Tilflytterbolig’, hvor målet i første omgang er at etablere 16 tilflytterboliger i landsbyer i Danmark.

Formålet er at gøre det mere attraktivt for især børnefamilier og par at bosætte sig i en landsby, så skolen, dagligvarebutikken og et aktivt foreningsliv kan bevares.

Tilflytterboligen giver altså dig mulighed for at finde ud af, om et nyt lokalsamfund og et eventuelt nyt job er det rigtige valg, inden du investerer i en bolig i et område, du måske slet ikke kender. Kort sagt: Trives familien i de nye rammer?

Den første tilflytterbolig, som er etableret på baggrund af Balance Danmarks koncept, ligger i landsbyen Sæd i Tønder Kommune. Her er landsbyens indbyggere klar til at byde den første familie velkommen i august 2020. Du kan læse mere om tilflytterboligen i Sæd via linket øverst på siden.

Er din landsby interesseret i en tilflytterbolig? Så kan du læse mere om projektet her. Du kan også blive klogere på processen ved at læse denne implementeringsplan, som din landsby kan tage udgangspunkt i, hvis I ønsker en tilflytterbolig.