Forsøgsprojekt Tilflytterbolig

Balance Danmark arbejder for at fremme lokal bosætning. Derfor har organisationen igangsat forsøgsprojektet ‘Tilflytterbolig’, hvor målet i første omgang er at etablere 16 tilflytterboliger i landsbyer i Danmark.

Formålet er at gøre det mere attraktivt for især børnefamilier og par at bosætte sig i en landsby, så skolen, dagligvarebutikken og et aktivt foreningsliv kan bevares.

Tilflytterboligen giver altså dig mulighed for at finde ud af, om et nyt lokalsamfund og et eventuelt nyt job er det rigtige valg, inden du investerer i en bolig i et område, du måske slet ikke kender. Kort sagt: Trives familien i de nye rammer?

 

Du kan læse mere om projektet her: Forsøgsprojekt Tilflytterbolig – fremmer lokal bosætning.

Hjælp os med at udvikle projektet ved at svare på dette spørgeskema. Det tager kun et par minutter, og samtidig er du med i lodtrækningen om en biograftur for to.

Kontaktinfo
Ønsker du mere info om ‘Forsøgsprojekt Tilflytterbolig’, kan du kontakte projektleder Preben Boye Jørgensen på tilflytterbolig@gmail.com, tlf. 24 67 80 16 eller Martin Ø. Carstensen, chef for Politik og Kommunikation i Balance Danmark, på mac@balance-danmark.dk, tlf. 23 71 00 43.

Statusbreve
Herunder kan du læse de statusbreve, der er blevet sendt til alle interesserede siden projektets start i 2017. Ønsker du løbende at modtage nyt om projektet, skal du blot skrive til tilflytterbolig@gmail.com.

Statusbrev – maj 2020

Statusbrev – januar 2020

Statusbrev – august 2019

Statusbrev – april 2019

Statusbrev – januar 2019

Statusbrev – oktober 2018

Statusbrev – juni 2018

Statusbrev – maj 2018

Statusbrev – marts 2018

Statusbrev – januar 2018

Statusbrev – november 2017