Balance Danmark til erhvervsministeren: Husk, hvor værdierne skabes

I Avisen Danmark opfordrer Balance Danmarks bestyrelsesformand, Kim Ruberg, erhvervsministeren til at have langt mere fokus på værdiskabelse.

Størstedelen af Danmarks overskudsgivende nettoeksport kommer fra områder uden for de fire store byer. Derfor bør den nye regering med erhvervsminister Morten Bødskov (S) i spidsen også have langt mere fokus på de områder, hvor værdierne skabes. Det siger Kim Ruberg, bestyrelsesformand i Balance Danmark, til Avisen Danmark.

– Danmark og især Slotsholmen (ministerierne, red.) har for lidt fokus på Danmarks værdiskabelse. Det vigtigste er at sørge for, at de virksomheder, vi lever af, kan få den arbejdskraft, de har brug for. Det skal ske ved, at staten sørger for, at der er rimeligt fornuftige levevilkår i hele landet og med rimeligt ens velfærdstilbud til en rimelig ens skattebetaling, siger Kim Ruberg.

Til Avisen Danmark siger erhvervsminister Morten Bødskov bl.a., at regeringen vil sætte et vedvarende fokus på de styrker, der findes i de forskellige områder af Danmark.

– Erhvervspolitikken er helt central for at sikre, at alle dele af landet har knivskarpe betingelser for vækst og konkurrence. Det handler jo også om at fastholde familierne i lokalområderne, så både mor og far kan arbejde, og hvor børnene kan få en uddannelse af høj kvalitet, siger Morten Bødskov.

Læs hele interviewet i Avisen Danmark her.

Balance Danmark til erhvervsministeren: Husk, hvor værdierne skabes