Første tilflytterbolig er en realitet

Landsbyen Sæd i Tønder Kommune er fra 1. august klar til at byde familier velkommen i byens nye tilflytterbolig. Boligen er den første, som bliver oprettet på baggrund af Balance Danmarks forsøgsprojekt.

“Tanken bag netop denne ejerform er at skabe lokalt ejerskab. Når det er landsbyens hus, vil tilflytterne opleve, at byen vil dem, og har invitereret netop dem, og derfor øges sandsynligheden for, at de bliver i byen eller lokalområdet, når prøveperioden er slut. Samarbejdet med Tønder Kommune og Balance Danmark har været en uvurderlig og meget stor hjælp for projektet. Uden deres hjælp var vi ikke kommet i mål,” siger Flemming Frandsen fra ‘Sæd Tilflytterhus ApS’ til JydskeVestkysten.

Huset Lillestrømsvej 5 er på 145 kvadratmeter og har fire værelser, to badeværelser og et stort køkken-alrum. Dertil kommer 69 kvadratmeter garage/værksted, og kommende lejere kan se frem til en storslået udsigt fra landsbyens nordlige udkant ind mod Tønder.

Den månedlige husleje for hele herligheden kommer til at ligge på godt 5000 kroner. Dertil kommer almindelige forbrugsudgifter. I den renoverede udgave vil tilflytterhuset fremstå fuldt møbleret.

Du kan læse meget mere om tilflytterhuset i JydskeVestkysten.

Er din landsby interesseret i en tilflytterbolig? Så læs mere her: http://balance-danmark.dk/tilflytterbolig/

Første tilflytterbolig er en realitet