Hvordan sikrer vi en positiv udvikling i hele Danmark?

Balance Danmark er i øjeblikket i gang med at udarbejde organisationens nye såkaldte ‘Balancemål’. I den forbindelse spørger man nu danskerne, hvad de mener, Folketingets partier særligt bør kæmpe for efter valget.

Kræver det flere uddannelser uden for de fire store byområder? Bedre lånemuligheder i tyndt befolkede områder? Flere byfornyelsesmidler til de mindre bysamfund? Eller noget helt fjerde for at sikre vækst og udvikling i hele Danmark? Det spørger Balance Danmark nu danskerne om.

“Vi vil meget gerne have folkets bud på, hvordan vi kan sikre en fortsat positiv udvikling i hele Danmark. Ligger man inde med gode idéer, skal man blot sende dem til os. Så sørger vi for at sende dem videre til alle Folketingets partier på den anden side af valget,” siger Martin Ø. Carstensen, chef for Politik og Kommunikation i Balance Danmark.

Organisationen vil også bruge idéerne i forbindelse med de ‘Balancemål’, Balance Danmark i øjeblikket er ved at udarbejde. Balancemålene og de konkrete initiativer præsenterer Balance Danmark på en generalforsamling i Fredericia fredag d. 3. maj.

“Der er brug for at tænke visionært, langsigtet og strategisk i hele den politiske diskussion om et Danmark i geografisk balance. Derfor er vores udgangspunkt også, at Folketingets partier efter valget skal blive enige om en samlet strategi og vision for, hvordan et Danmark i balance kan blive til virkelighed. Visioner, som naturligvis skal understøttes med konkrete initiativer,” siger Martin Ø. Carstensen.

Har man gode bud og anbefalinger til, hvordan vi sikrer en positiv udvikling i hele Danmark, skal man blot sende dem til mail@balance-danmark.dk.

 

Hvordan sikrer vi en positiv udvikling i hele Danmark?