Præsentation af nye Balancemål

Balance Danmark har netop offentliggjort de balancemål og konkrete initiativer, som organisationen vil kæmpe for de kommende år. Mål og initiativer, som er blevet til i samarbejde med medlemmer og samarbejdspartnere. 

Et centraliseringsstop, et varieret arbejdsmarked i alle landsdele, lige adgang til velfærd i hele Danmark og gode muligheder for erhverv og bosætning.

Det er de fire overordnede Balancemål, Balance Danmark præsenterer i en ny publikation. Balancemålene skal realiseres ved konkrete initiativer, som også bliver beskrevet i publikationen.

“For os er spørgsmålet om et Danmark i geografisk balance også et spørgsmål om, hvilket land vi ønsker. Vil man politisk prioritere udviklingen i de områder, der ligger uden for de fire store
byer? Vil man politisk understøtte den kreativitet og iværksætterånd, som præger mange af de mindre samfund? Ønsker man liv og udvikling i hele Danmark? Det vil vi. Og vi håber, alle
Folketingets partier med en klar vision for et Danmark i geografisk balance og konkrete initiativer, der skal styrke hele Danmark, vil være med på holdet,” skriver Balance Danmarks bestyrelse i forordet til Balancemålene.

Har du spørgsmål til Balancemålene, kan du kontakte Balance Danmarks bestyrelse. Du finder kontaktoplysninger her. Du er også meget velkommen til at skrive til Martin Ø. Carstensen, chef for Politik og Kommunikation i Balance Danmark, på mac@balance-danmark.dk.

Læs Balancemålene her: Balancemål.

Præsentation af nye Balancemål